Αρχική ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ Χριστουγεννιάτικη Πίτα 4 μέτρων στο Αγρίνιο! (ΦΩΤΟ)

Χριστουγεννιάτικη Πίτα 4 μέτρων στο Αγρίνιο! (ΦΩΤΟ)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο πλαίσιο του πολυήμερου εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αγρινίου, πριν λίγη ώρα στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, ο Σύλλογος Αρτοποιών Αγρινίου και Περιχώρων «Δήμητρα» παρουσίασε την Χριστουγεννιάτικη πίτα που έφτιαξε! Η διάρκεια παρασκευής της εντυποσιακής πίτας διήρκεσε δύο μέρες και χρειάστηκε η συνεργασία πολλών αρτοποιών! Το αποτέλεσμα, τόσο το αισθητικό. όσο και το γευστικό αποζημίωσε όλους όσους βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία. Παράλληλα με την γευστική απόλαυση που προσέφερε ο Σύλλογος Αρτοποιών, όσοι παρευρέθησαν στην πλατεία απόλαυσαν και διάφορα είδη μουσικής από την νεολαίο της πόλης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Πρόεδρος του Συλλόγου Αρτοποιών Αγρινίου και περιχώρων Φίλιππος Τσούνης σημείωσε για εκδήλωση πως «για πρώτη φορά η πίτα μας ήταν αρκετά μεγάλη. Προσφέρουμε επίσης και πολλά και διάφορα γλυκά ανάλογα των ημερών. Στόχος μας είναι να αντιληφθούν όλη η πόλη πως τα προϊόντα μας είναι αγνά, παρασκευάζονται από εμάς τους ίδιους με φρέσκα υλικά. Θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τους δημότες της πόλης και να τους πούμε πως είναι ανάγκη να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Αντιδήμαρχος Αγρινίου Ευθύμιος Γρίβας, ως αρτοποιός στο επάγγελμα επισήμανε πως «η παρουσία μου είναι επιβεβλημένη, δεν θα μπορούσα να απουσιάζω! Οι πολίτες της πόλης πρέπει να στηρίζουν την τοπική αγορά και κατ επέκταση τα αρτοποιεία. Τα προϊόντα που παρασκευάζουμε είναι πάντα φρέσκα, αφού τα προσφέρουμε στους πελάτες μας, αλλά και στις οικογένειές μας και τα παιδιά μας. Η εκδήλωση αυτή γίνεται για να υπενθυμίσουμε με γιορτινό τρόπο στους συμπολίτες μας ότι καθημερινά πρέπει να στηρίζουν τον φούρνο της γειτονιάς τους».  Στην εκδήλωση ήταν και ο έτερος Αντιδήμαρχος Νίκος Καζαντζής.

Κων/νος Χονδρός

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΠΗΓΗ http://sinidisi.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com