Παραμονές Χριστουγέννων και στα “σκοτάδια” είναι η περιοχή όπου βρίσκεται το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα Καλύβια, αφού εδώ και πολλές μέρες οι δημοτικές λάμπες φωτισμού είναι σβηστές και χρειάζεται να επισκευαστούν άμεσα από το αρμόδιο τεχνικό τμήμα του Δήμου Αγρινίου.

Κάτοικοι που διαμένουν στην ανατολική περιμετρική οδό που ξεκινάει από το Δημοτικό Σχολείο και καταλήγει σε κεντρικό δρόμο του χωριού, έχουν διαμαρτυρηθεί για το απαράδεκτο γεγονός ότι κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια, αφού δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός για να πάνε στα σπίτια τους.

Επίσης, για τους εργαζόμενους αλλά και τα μικρά παιδιά που είναι στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η έλλειψη φωτισμού στο συγκεκριμένη περιοχή, δημιουργεί αρκετά προβλήματα κατά τις ημέρες που λειτουργεί ο χώρος.

Επίσης λόγω των εορτών αρκετά σχολεία και φορείς που επισκέπτονται το «Χαμόγελο» ψάχνουν κυριολεκτικά στα ¨τυφλά¨ για να εντοπίσουν που βρίσκεται το κτίριο…dimotikos_fotismos_hamogelo_3dimotikos_fotismos_hamogelo_2