Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα όπως ο Ομηρος,άφησε καλές εντυπώσεις αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν στο ξεκίνημα, ενώ μετά το ημίωρο η ομάδα του Νεοχωρίου ισορόπησε τον αγώνα και απείλησε με κάποιο γκόλ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι καλύτερα απο τον αντίπαλό του αλλά μετά το 60′ ο Όμηρος πήρε τα ηνία του αγώνα,κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα,και μετά από ωραία ομαδική ενέργεια ο Μεταξούλης, που είχε περάσει αλλαγή στην ανάπαυλα, με κεφαλιά μέσα απο την μικρή περιοχή νίκησε τον Κατερινόπουλο και έκανε το 0 – 1.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Λεωνίδα Ζαχαράτου θέλησαν να αντιδράσουν, πίεσαν για την ισοφάριση,όμως ο Όμηρος ήταν καλά οργανωμένος και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις,και στο τέλος οι παίκτες του πανηγύρισαν το “τρίποντο”.

Το φιλμ του αγώνα.

14΄ Σουτ του Ντόβρου πέρασε άουτ.
20΄ Σέντρα του Τασούλη ο Ντόβρος από καλή θέση πιάνει αδύναμη κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
22΄ Σουτ του Γούργαρη η μπάλα φεύγει άουτ.
25΄ Φάουλ του Τασούλη απέκρουσε ο Ζέρβας.
30΄ Κεφαλιά του Φορτσερά λίγο πάνω από το δοκάρι.
34΄ Η κεφαλιά του Δερβίση από καλή θέση φεύγει πάνω από το δοκάρι
39΄ Κόρνερ του Γούργαρη ο Μπαλαούρας πλασάρει, αλλά η μπάλα βρίσκει στα σώματα.
44΄ Κεφαλιά του Φορτσερά φεύγει πάνω από το δοκάρι.
49΄ Φάουλ του Τασούλη ο Παπαδόπουλος πιάνει κεφαλιά παράλληλα με την εστία και οι αμυντικοί απομακρύνουν.
60΄ Ο Καλύβας στρώνει στο Μπαλαούρα που σουτάρει ελάχιστα άουτ.
64΄ Ο Αλεξόπουλος προσπαθεί να απομακρύνει, η μπάλα κοντράρει στον Παπαδόπουλο και φεύγει άουτ.
65΄ Γέμισμα του Μεταξούλη ο Γούργαρης σουτάρει από καλή θέση, αλλά κοντράρουν οι αμυντικοί και η μπάλα φεύγει κόρνερ.

67΄ Σέντρα του Κοκοσούλα στην πορεία της μπάλα ο Οικονόμου δεν βρίσκει σωστά την μπάλα που φεύγει πλάγια.
69΄ Σέντρα του Γούργαρη από δεξιά ο Μεταξούλης δεν πιάνει καλά το ανάποδο ψαλίδι και η μπάλα φεύγει άουτ.
70΄ Σουτ του Μπαλαούρα κοντράρει και ο Κατερινόπουλος διώχνει σε κόρνερ.
71΄ Γκολ. Ο Γούργαρης από τον άξονα κάνει όμορφη ενέργεια, ανοίγει στο Σαμφώνα που σεντράρει από δεξιά και ο Καλύβας στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά – πάσα στρώνει για το Μεταξούλη που με κοντινή κεφαλιά κάνει το 0 – 1.
91΄ Ο Μυγδάκης γεμίζει για τον Οικονόμου που τσιμπάει τη μπάλα από το Μπαρμπαρούση και από πλάγια δεξιά πιάνει το σουτ που φεύγει άουτ.
94΄ Ο Καλύβας δίνει στο Μεταξούλη που βρίσκεται πίσω από το κέντρο, κάνει την κούρσα και πασάρει στο Γούργαρη με τον τελευταίο να πλασάρει τον Κατερινόπουλο που βρίσκει λίγο την μπάλα και καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Ε.Τσιρώνης, Α.Κολοσιώνης, Β.Τριανταφύλλου.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Κατερινόπουλος, Καραλής (88΄ Τσάμης), Κοκοσούλας, Μυλωνάς Ν., Καρασάββας Ε., Μπιτσικώκος, Μυγδάκης, Μυλωνάς Ι., Τασούλης (52΄ Οικονόμου), Ντόβρος (76΄ Αρκουμάνης), Παπαδόπουλος.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Ασπρογέρακας): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μπαρμπαρούσης, Αλεξόπουλος (83΄ Δημαράς), Βαλτογιάννης, Καλύβας, Γούργαρης, Σαμψώνας, Φορτσεράς (46΄ Μεταξούλης), Δερβίσης, Brushlli (66΄ Τσιφοπανόπουλος).

Με πληροφορίες απο: olatagoal.gr