Το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας του 36χρονου Αιγύπτιου, που άγνωστοι πυροβόλησαν την Τρίτη στα Εξάρχεια προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικές Αρχές.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, ήταν παλιός γνώριμος στην αστυνομία, για ναρκωτικά, βίαιες επιθέσεις και σωρεία άλλων αδικημάτων.

Πρόκειται για έναν 36χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πέντε φορές στο παρελθόν, για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και αλλοδαπών, καθώς και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Οι αστυνομικοί στο σημείο του εγκλήματος εντόπισαν ένα κλειδί, το οποίο πάνω έγραφε «Ερεσού». Έτσι ερεύνησαν ένα προς ένα τα διαμερίσματα προκειμένου να καταλήξουν στο σπίτι του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν όπλα τα οποία και μετέφεραν στο εργαστήριο για ανάλυση.

Το κίνητρο της δολοφονίας δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αλλά οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σχετίζονται μάλλον με ναρκωτικά.

Ωστόσο, από την αστυνομία εξετάζεται, εκτός των άλλων, αν το θύμα είναι το ίδιο πρόσωπο για το οποίο έχουν γίνει αναφορές από τον χώρο των αντιεξουσιαστών, μέσω ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, για αιματηρές επιθέσεις στα Εξάρχεια.

Ειδικότερα αναφέρουν για έναν Αιγύπτιο, έμπορο ναρκωτικών, που έχει πρωταγωνιστήσει σε μαχαιρώματα και άλλες επιθέσεις, οι οποίες μάλιστα προκάλεσαν και κινητοποιήσεις κατά των εμπόρων και της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.

Πηγή: protothema.gr