Σήμερα το πρωί Σαββατο 24-12-2016, ήταν προγραμματισμένηΧριστουγεννιατικη γιορτη στην ΚΟΜΠΟΤΗ. Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος γνωστοποιεί ότι η εκδήλωση αναβάλλεται:
 “Πολιτιστικός Σύλλογος Κομπωτής H Τοριβία: Η Χριστουγενιατικη γιορτή του Συλλόγου Κομπωτής ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω μιας τραγικής είδησης που συγκλόνισε το χωριό μας. Μακάρι να υπάρξει αίσιο τέλος στην αναζήτηση του συγχωριανού μας“.
      Να σημειώσουμε ότι ο 34χρονος ναυτικός που κατάγονταν απο την Κομποτή, ήταν μέλος του πληρώματος του πλοίου της ΑΝΕΚ «Έλυρος», που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Χανιά- Πειραιάς, εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις 4 τα ξημερώματα της παρασκευής όταν τον ζήτησαν οι συνάδελφοι του για να προσέλθει στην εργασία του.
      Γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ναυτικού τόσο από πλωτά όσο και από εναέρια μέσα στον Αργωσαρωνικό και στο Μυρτώο Πέλαγος, καθώς και βόρεια του Κρητικού Πελάγους.
     Απερίγραπτη είναι η αγωνία σε όλο το χωριό και περιμένουν και ελπίζουν όλοι σε μια ευχάριστη είδηση για το 34χρόνο Παλληκάρι.