Συνολικά την πρόσληψη 22 ατόμων για το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας ενέκρινε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας για το ωδειακό έτος 2015 – 2016.

Πρόκειται για προσλήψεις εκτάκτου προσωπικού με σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου και αφορά σε, έναν (1) Διευθυντή του Ωδείου Πρέβεζας, έναν (1) Διευθυντή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λούρου, έναν Μαέστρο Χορωδίας παραδοσιακής μουσικής, και δέκα εννέα (19) καθηγητών μουσικής, ως εξής

καθηγητές πιάνου 2
καθηγητές θεωρητικών 3
καθηγητές κιθάρας 3
καθηγητής πνευστών 2
καθηγητής λαούτο 1
καθηγητής για σαντούρι 1
καθηγητής για τουμπερλέκι 1
καθηγητής κρουστών 1
καθηγητές βιολιού 1
καθηγητές μονωδίας 1
καθηγητής  βιολοντσέλου 1
καθηγητές αρμονίου-ακορντεόν 2

Το Δημοτικό Σύμβούλιο ενέκρινε τις ανακοινώσεις πρόσληψης, των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου, Διευθυντή Ωδείου, Διευθυντή Φιλαρμονικής Δήμου Πρέβεζας (Δημοτική Ενότητα Λούρου) & Μαέστρου Χορωδίας παραδοσιακής μουσικής καθώς και σύστασή δύο τριμελών επιτροπών.

Μια για την πρόσληψη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ωδείου, του Διευθυντή Φιλαρμονικής, και του Μαέστρου Χορωδίας παραδοσιακής μουσικής, και μια για την πρόσληψη λοιπών καθηγητών του Ωδείου.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού Κορωναίος Κοσμάς, ορίζεται ως αιρετό μέλος των δυο επιτροπών, ο οποίος και θα Προεδρεύει.

 

http://www.pamepreveza.gr/