Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου άφησε πίσω την πρώτη ήττα με το Γιώργο Ζήκο στον πάγκο και επέστρεψε στα “τρίποντα” κερδίζοντας με 3 – 1 στο Ευηνοχώρι την τοπική Ακαδημία. Έτσι οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 27 βαθμούς, παρέμειναν στη 12η θέση της βαθμολογίας και βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, καθώς και η απευθείας παραμονή απέχει 4 βαθμούς.
Οι παίκτες του Αχελώου προηγήθηκαν στο παιχνίδι στο 23ο λεπτό. Ο Στάθης Ζαλοκώστας εκτέλεσε το φάουλ και ο Λάμπρος Ζαλοκώστας με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Ο Αχελώος δεν κατάφερε να πάει με το προβάδισμα όμως στα αποδυτήρια, καθώς στο 44΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Παλιάτσας έκανε ατομική ενέργεια, συνδυάστηκε με το Μάνθο και έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας για να κάνει με σουτ το 1 – 1.
Τα πάντα στο παιχνίδι κρίθηκαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο μόλις λεπτό της επανάληψης ο Στάθης Ζαλοκώστας έκανε ατομική ενέργεια από πλάγια και με παράλληλη πάσα βρήκε τον Καρατζογιάννη που με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 2. Το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 53ο λεπτό και με αυτό ο Αχελώος “καθάρισε” το παιχνίδι. Ο Σαγάνας με σουτ έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ που κατέληξε στο απέναντι “Γ” και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Λουτσιάν Διακόνου): Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Πανόπουλος Π.Ε., Παλιάτσας, Γερατσιάν, Κωνσταντινόπουλος, Γιαννής, Τριώτης, Μπαλαούρας, Μάνθος, Αλυμάρας (65΄ Πανόπουλος Π.Κ.).

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Τσιλίκας, Σαγάνας, Μπαμπάτσικος, Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης Ν. (76΄ Ρόμπολας), Αλεξάκης, Βαγενάς, Ζαλοκώστας Λ. (79΄ Αϋφαντής), Καρατζογιάννης (75΄ Καλοκαίρης Ε.), Ζαλοκώστας Ε., Τσούμαρης.

olatagoal.gr/