Με χατ-τρικ του Καβαλιέρη Νίκου ο Άρης Αιτωλικού πέρασε νικηφόρα από το Ξηροπήγαδο κερδίζοντας τον Α.Ο Λυγιάς με σκορ 1-3.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0 με τον Λάμπρη στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Άρης Αιτωλικού είχε καθολική υπεροχή σ’ όλο το παιχνίδι και πάνω από είκοσι τελικές κ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο τελικά η λύση ήρθε με την είσοδο του Καβαλιέρη Ν. στο δεύτερο μέρος του αγώνα και την επίτευξη του χατ-τρικ.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

Στο 3′ σουτ του Σεραφίγκου αουτ

Στο 6′ ωραία κούρσα του Φράγκου Γ. γύρισμα στον Βαλτογιάννη Σ. σε κόρνερ ο Κανέλος

Στο 10′ σουτ από τον Παναγιωτόπουλο μπλοκάρει ο Κανέλος

Στο 21′ γκολ για τον Α.Ο Λυγιάς καλοχτυπημένο φάουλ του Ασλανίδη ο Βελτσίστας αποκρούει με την βοήθεια του δοκαριού του και ο απερχόμενος Λάμπρης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (1-0)

Στο 23′ νέο σουτ του Σεραφίγκου η μπάλα αουτ

Στο 34′ η μπάλα μένει αρκετά στην περιοχή του αλλά ο Φράγκος Γ. δεν τελειώνει τη φάση σωστά

 

Στο 50′ σουτ από τον η μπάλα έξω

Στο 55′ σέντρα από τον Καβαλιέρη γυριστό του Σεραφίγκου δίπλα από το δοκάρι

Στο 64′ ξανά ο κόβεται την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς

66′ ο Φράγκος Τ. κερδίζει πέναλτι και ο Καβαλιέρης ισοφαρίζει σε 1-1

Στο 67′ Το σουτ του Καβαλιέρη αποκρούει εξ αρχής ο Κανέλος πάσα από τον Φράγκο η μπάλα φεύγει από τον Κανέλο και Καβαλιέρης που κυριοφυλακτούσε κάνει το 1-2

Στο 75′ σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων και κόκκινη στον Hasanaj

Στο 82′ πάσα του Φράγκου Τ. ωραίο τσίμπημα από τον Καβαλιέρη για το τελικό 1-3.

Καλή η διαιτησία των κ.κ ΝΤΖΑΝΗ – ΚΑΛΥΒΑ – ΜΩΡΑΪΤΗ.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ: (Δημητρόπουλος Φώτης)Κανέλλος, Τσιριμώκος(Κατσένος) Λάμπρης, Beizai,Ασλανίδης, Ζαμπάρας,Μάγαλος,Hasanaj,Kola(Κρίνης)Κωτσέτσος,Ζαβέρδας,(46΄Δεσποτόπουλος)

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Θεοδοσίου Δημήτρης) Βελτσίστας, Καραδήμας Ε.Χονδρογιάννης Π. Παναγιωτόπουλος Ι. Κούσουλας Ν. Ανδρεάκης Κ. Βαλτογιάννης Σ.( Ακρίδας) Καρέτσος Ν.(Καβαλιέρης λ.τ Φελιμέγκας) Φράγκος Γ. Φράγκος Τ. Σεραφίγκος Ι.

πηγη facebook Άρης Αιτωλικού