Μια σοβαρή καταγγελία ερευνούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σύμφωνα με την οποία γυναίκα αναγκάστηκε από “κουκουλοφόρους” να προβεί σε ανάληψη μεγάλου ποσού χρημάτων από ΑΤΜ το οποίο στη συνέχεια της το έκλεψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το όσα ισχυρίστηκε η γυναίκα, χθες το απόγευμα δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους,πλησίασαν την παθούσα κοντά στην πλατεία Τρία φανάρια και την ανάγκασαν να μεταβεί σε ΑΤΜ τράπεζας, και με την κάρτα της να κάνει ανάληψη ποσού που ξεπερνάει τις 3000 ευρώ ,χρήματα τα οποία ακολούθως της αφαίρεσαν και εξαφανίστηκαν.

Στην συνέχεια η γυναίκα πήγε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγρινίου καθώς δεν αισθάνονταν καλά μετά το συμβάν και ειδοποιήθηκε η οικεία Αστυνομική Αρχή.

Ακολούθησε κατάθεση στην Υ.Α Αγρινίου και ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας Αγρινίου ,ο οποίος έδωσε εντολή για συλλογή στοιχείων γύρω από την υπόθεση ,χωρίς μέχρι στιγμής να έχει στοιχειοθετηθεί κάποια κατηγορία. Τις έρευνες έχε αναλάβει η Υ.Α Αγρινίου.

agriniolike.gr