Τέλος καλό όλα καλά στην εξαφάνιση της Αναστασίας Τ., 16 ετών, από τη Νέα Σμύρνη στις 21 Οκτωβρίου 2022. Η περιπέτεια της ανήλικης έληξε, όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ειδικότερα, για την εξαφάνιση της 16χρονης Αναστασίας Τ. στη Νέα Σμύρνη στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου ότι η περιπέτεια του κοριτσιού έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Αναστασία Τ. βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αναστασία Τ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται.

newsit.gr

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.