«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τα έργα οδοφωτισμού στο Δήμο Ιωαννίνων όπως ενημερώνει σχετικά η Περιφέρεια Ηπείρου. 

Το «πράσινο φως» για την υπογραφή των συμβάσεων για το έργο οδοφωτισμού στο Δήμο Ιωαννιτών, έδωσε με απόφαση του το Ελεγκτικό Συνέδριο (Ζ΄ Κλιμάκιο) το οποίο είχε επιληφθεί για την εξέταση της νομιμότητας της διαδικασίας ανάδειξης του και του σχεδίου σύμβασης που είχε υποβάλλει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Ηπείρου, στη πράξη που κοινοποιήθηκε προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, αναφέρεται επίσης ότι μπορεί να προβεί άμεσα στην υπογραφή της αντίστοιχης, χωρίς να αναμένεται η πάροδος της 15μερης προθεσμίας «δεδομένου ότι κατά της Πράξης αυτής (αντίστοιχα για κάθε έργο) δεν προβλέπεται άσκηση προσφυγής ανάκλησης ενώπιον του Έβδομου Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου».

Σημειώνεται ότι:

· το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Αναβάθμισης της Ενεργειακής Απόδοσης του Συστήματος και των Υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου Ιωαννιτών» έχει τίμημα 15.320.221,24 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και ανάδοχος έχει αναδειχθεί ο οικονομικός φορέας «Ένωση Εταιρειών ΤΕΡΝΑ Α.Ε.- FOTAGONLED Α.Ε.».

Απομένει η υπογραφή της σχετικής σύμβασης που αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr


Πηγή