Σήμα Amber Alert έχει δώσει από το πρωί της Τρίτης το Χαμόγελο του Παιδιού για τον 11χρονοΔιονύση από τη Γαστούνη, ο οποίος εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν από τις 7 Αυγούστου.

Η ιστορία του 11χρονου Διονύση έγινε γνωστή όταν στις 5 Αυγούστου έλυσε κατά λάθος το χειρόφρενο του αγροτικού αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τσουλήσει και να σκοτώσει το μόλις 14 μηνών ξαδελφάκι του.

Η αυτοψία της Πρόνοιας στον καταυλισμό όπου ζούσε ο 11χρονος, έφερε στο φως τις πρωτόγονες συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε ο 11χρονος μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του, και δόθηκε εντολή να μεταφερθεί το παιδί σε σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού και ακολούθως στο νοσοκομείο, εξαιτίας της ιδιαίτερα βεβαρημένης ψυχολογικής του κατάστασης.

Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43μ και βάρος 36 κιλά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ Τ.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όποιον έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Αρχική