Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «1ο Sterea Run », θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Σάββατο (21-05-2022) στην Άμφισσα Φωκίδας. 

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 17:00 – 23:00 στη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές (πλατεία Ησαΐα, οδό Εθνικής Αντιστάσεως, οδό Καραϊσκάκη, Λ. Σαλώνων, Λ. Καραμανλή,  Περιφερειακή οδό, οδό Σμύρνης,  οδό Κατσίμπρα, οδό Πανουργιά, οδό Κεχαγιά, οδό Αγίων Θεοδώρων, οδό Θεμιστοκλή Μαυραειδή, κόμβο Γιδογιάννου, οδό Λιανοπύλου, οδό Κοντογιώργου, Λ. Σαλώνων, οδό Σταλλού, οδό Γιαγτζή, πλατεία Κεχαγιά, οδό Ανδρούτσου με τελικό προορισμό την πλατεία Ησαΐα).

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας επί της Ε.Ο. Άμφισσας – Θερμοπυλών, από τον κόμβο Άμφισσας προς Λαμία, έως τον κόμβο Άμφισσας προς Ιτέα.

Επισημαίνεται ότι τα οχήματα που θα εισέρχονται από το Δυτικό Κόμβο της Ε.Ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας (είσοδος από Ιτέα), προς την πόλη της Άμφισσας, θα διοχετεύονται προς την Π.Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδορικίου – Ανωνύμου Δημοτικής οδού – Εθνικής Αντιστάσεως και αριστερά προς την οδό Κολοβάτας και την οδό Φρουρίου και αντίστροφα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.