Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε ένα επικό σχόλιο για την γκολάρα του Νίκου Καρέλη που άνοιξε το σκορ, ενώ σημείωσε ότι ο παίκτης του μπορεί να βάλει το πιο απίστευτο τέρμα και να χάσει το πιο εύκολο!

«Ο Καρέλης σημείωσε ένα γκολ που μόνο αυτός μπορεί να βάλει. Μπορεί να βάλει το απίστευτο και να χάσει το πιο εύκολο. Εύχομαι να συνεχίσει να βάζει αυτά τα απρόβλεπτα γκολ. Πρέπει να είναι ο πιο ανώμαλος επιθετικός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό του είπα, ότι μπορείς να βάλεις το πιο απίστευτο γκολ και να χάσεις το πιο απλό και να μας πιάσει η καρδιά μας», τόνισε ο προπονητής των Αγρινιωτών μετά το ματς.

«Ήταν μια καθαρή νίκη. Το 2-0 δικαιολογεί την εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα η αποβολή έπαιξε ρόλο, αλλά από το πρώτο λεπτό δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη, πιέσαμε και είπα στους παίκτες να έχουν υπομονή και πως θα ερχόταν η ευκαιρία. Στο ματς με τον Άρη αδικήσαμε τους εαυτούς μας, βγάλαμε μια φοβία που δεν είναι συνυφασμένη με το DNA μας. Αποδείχτηκε ότι ήταν μια κακή παρένθεση», ολοκλήρωσε ο Αναστασίου.