Το συλλεκτικό, αναπαλαιωμένο τζουκ μποξ που έχει στο γραφείο του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κίνησε το ενδιαφέρον της προέδρου της επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννας Αγγελοπούλου, κατά τη διάρκεια της ξενάγησής της στο δημαρχείο, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μπαίνοντας στο γραφείο του δημάρχου, η κ. Αγγελοπούλου,  αντίκρισε το τζουκ μποξ, το οποίο αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο καθώς ήταν δώρο που έκανε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Ζέρβα, Βασίλης, στην μητέρα του, Λιλίκα.

Ο δήμαρχος, έβαλε την αυθεντική έκδοση του μουσικού κομματιού “Aν θυμηθείς το όνειρό μου” και ενημέρωσε την κ. Αγγελοπούλου ότι το τζουκ μποξ του είναι από το 1959, ενώ μάλιστα γράφει πάνω «15 σεντς», όσο χρειαζόταν για να παίξει μουσική.

«Έχεις και Καζαντζίδη, Κλειώ Δενάρδου», είπε,  η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, στον δήμαρχο με εντυπωσιασμό, ο οποίος της είπε για το κομμάτι που άκουγαν, ότι το έχουν εκτελέσει και οι Beatles.


Η κ. Αγγελοπούλου, όπως αναφέρει το thesstoday, παρατήρησε τον φωτισμό και το ιδιαίτερο χρώμα του τζουκ μποξ,  είδε τα τραγούδια που διαθέτει και  είπε στον δήμαρχο πριν συνεχίσουν την ξενάγηση: «Και όταν θα φεύγουμε θα μου βάλεις τον Καζαντζίδη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή