Η ΑΕΛ εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, η πρώτη προς απάντηση στον ΠΑΣ Γιάννινα για το ρατσιστικό επεισόδιο και η δεύτερη για την πορεία των οπαδών.

Διπλή ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ, με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην πρώτη χρονικά γίνεται αναφορά στην πορεία οπαδών από τους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας προς το Αλκαζάρ.

Αναλυτικά:

«Επειδή κάποιοι απατεώνες επαγγελματίες πεινασμένοι της δημοσιογραφίας στην Λάρισα, ανέβασαν μαϊμού φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να ξεγελάσουν αυτούς που τους χρηματοδοτούν εδώ και δύο χρόνια, η ΑΕΛ με αίσθημα ευθύνης προς τους υγιείς οικογενειάρχες οπαδούς της που θα γεμίσουν το ΑΛΚΑΖΑΡ τα επόμενα χρόνια, ανεβάζει στο site την φωτογραφία από την πορεία διαμαρτυρίας των 12χρονων, 13χρονων και 14χρονων παιδιών διαλυμένων οικογενειών και των Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών της Λάρισας που τα καταστρέφουν ποτίζοντας τα χασίσι και τους φοράνε κουκούλες, για να στείλουμε ένα μήνυμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και να προλάβει την ολοσχερή καταστροφή των συγκεκριμένων παιδιών.

Όσον αφορά τον αριθμό των συγκεκριμένων «μωρών» κουκουλοφόρων, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτά τα παιδιά δεν ξεπερνούν τους 100.

Όσον αφορά τις απειλές περί τσουνάμι κινητοποιήσεων και διαμαρτυριών εις βάρος του κ. Κούγια, όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτό υπάρχει μόνο στα διαταραγμένα μυαλά κάποιων σκουπιδιών στην Λάρισα που νομίζουν ότι βάζοντας κάποιους «τελειωμένους» οικονομικά και κοινωνικά να κάνουν βρώμικες δηλώσεις κατά του κ. Κούγια, θα τον κάνουν να πουλήσει τις μετοχές του σε ανθρώπους που ξεπλένουν μαύρο χρήμα και που λόγω ποινικού μητρώου δεν μπορούν να είναι, ούτε καν στο διοικητικό συμβούλιο μιας Π.Α.Ε..

Κατά τα άλλα το τσουνάμι, έγινε τσουτσουνάμι».

Η δεύτερη ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για το ρατσιστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Μανώλη Μπέρτο και Φάμπρι Κάστρο.

Αναλυτικά:

«Αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που δεν γνωρίζει ποιόν έχει ιδιοκτήτη, τόλμησε να εκδώσει ανακοίνωση περί δήθεν ρατσιστικής επίθεσης του κοσμήματος ποδοσφαιριστή και ανθρώπου Μανώλη Μπέρτου, σε έναν από τους πιο βρώμικους ποδοσφαιρικά λόγω των απάνθρωπων και επικίνδυνων κτυπημάτων σε αντιπάλους, τον περιβόητο Castro.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με μηνύσεις και αγωγές.

Αντί να κρυφτούν γιατί κατάντησαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως τον κατάντησαν, ώστε τόσο ο προπονητής του κ. Γιαννίκης, όσο και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του, να περιμένουν το τελευταίο παιχνίδι για να εξαφανιστούν από τα Γιάννενα, τολμούν να κάνουν και ανακοινώσεις.

Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει το 2021 και μπορεί να έκαναν τα πάντα για να υποβιβαστούμε, αλλά το μέλλον θα δείξει που θα είναι τα επόμενα χρόνια η ΑΕΛ και που ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Όταν μια ομάδα χάνει την ηθική υποδομή της, χάνει τα πάντα».

sportime.gr