Ατρόμητος: Χωρίς Κιβρακίδη, Μέγιερι και Χαρίση η προπόνηση

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρομήτου, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9) δεν έλαβαν μέρος οι Κιβρακίδης και Μέγιερι, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, αλλά και ο Χαρίσης, που ταλαιπωρείται από ίωση και υποβλήθηκε σε φαρμακευτική περίθαλψη.

Παράλληλα, απουσίαζαν οι Κατράνης, Νάτσος και Νταβιώτης, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας και αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν οι παίκτες της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας ενόψει της προετοιμασίας για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και έλαβαν μέρος οι περισσότεροι παίκτες πλην των Κιβρακίδη και Μέγιερι που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα όπως επίσης και των Κατράνη, Νάτσου και Νταβιώτη που επιστρέφουν από τις διεθνείς υποχρεώσεις την Τετάρτη.

Από την προπόνηση έλειψε και ο Χαρίσης που ταλαιπωρείται από ίωση και υποβλήθηκε σε φαρμακευτική περίθαλψη προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση

to10.gr

Αφήστε μια απάντηση