Σύλληψη αλλοδαπών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Στη σύλληψη μιας 39χρονης αλλοδαπής, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη της ομάδας Κ/9 και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Λ.Σ.-ΕΛ.-ΑΚΤ. “ΑΡΗΣ”, εντοπίστηκε η ανωτέρω να κατέχει εντός χειραποσκευής μία (01)  συσκευασία περιέχουσα εκατόν εβδομήντα πέντε γραμμάρια (175gr) ακατέργαστη ινδική κάνναβη  και  δύο  γραμμάρια (02gr) κατεργασμένη ινδική κάνναβη.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Στη σύλληψη μίας 29χρονης αλλοδαπής προέβησαν, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο είχε κλαπεί, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.