Το Πανεπιστήμιο Πατρών συνεχίζει την υλοποίηση του Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων!

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της σύνδεσής του με την τοπική κοινωνία, συνεχίζει την υλοποίηση του ιδιαίτερα επιτυχημένου θεσμού του Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Στόχος παραμένει η διάχυση της ποιοτικής και έγκυρης επιστημονικής γνώσης με σεβασμό στην επιθυμία του σύγχρονου ανθρώπου  για διαρκή επιμόρφωση.

Ο θεσμός αυτός δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο σπουδών του, να παρακολουθήσει πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία ο ίδιος θα επιλέξει από τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών των Τμημάτων του Ιδρύματός μας που διαθέτουν μαθήματα για τον σκοπό αυτό.

Το Πανεπιστήμιο δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την αίτησή τους έντυπα ή ηλεκτρονικά από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σύνδεσμο του Πανεπιστημίου Πατρών: https://www.upatras.gr/el/node/6357.

Τον συντονισμό της δράσης έχει το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας. Στοιχεία επικοινωνίας: 2610-996630, 2610-969046, [email protected]

dete.gr