Πρόγραμμα κοινωνικο-συναισθηματικής αγωγής για μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Τάξης Δημοτικού Σχολείου.

Το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων), θα υλοποιήσει μέσα στην τρέχουσα σχολική χρονιά 2019-2020, Πρόγραμμα Κοινωνικο-συναισθηματικής Αγωγής που αφορά σε μαθητές των πρώτων τάξεων Δημοτικού Σχολείου.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα Πρωτογενούς Πρόληψης, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της τάξης. Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση/γνωριμία των παιδιών με διαφορετικές μορφές παιχνιδιών (επιτραπέζια, ομαδικών, κατασκευών, ρόλων), η συναισθηματική διαχείριση και η ενίσχυση των κοινωνικών τους δεξιοτήτων. 

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 8 εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις. Κάθε σχολική μονάδα μπορεί να αποφασίσει ποιο τμήμα θα συμμετέχει. 

Υπεύθυνη Προγράμματος: Λαμπρινή Τραυλού, Ψυχολόγος, Msc.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr  από Τρίτη 1/10 έως και Παρασκευή 11/10 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275 και 2641028770).

Αφήστε μια απάντηση