Αποκάλυψη: Πάει πλατεία ο Μαζουλουξής

Ο Ιανουάριος και η μεταγραφική περίοδος είναι μακριά ακόμα αλλά στον Πανιώνιο έχοντας τις γνωστές δεσμεύσεις βρίσκονται συνέχεια σε εγρήγορση. Είναι δύσκολο να βρεις ποιοτικούς και ελεύθερους Ελληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών.

Οπότε η αναζήτηση δεν σταματάει ποτέ και ήδη γίνονται οι πρώτες επαφές. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Νικόδημος Παπαβασιλείου εξετάζει πολύ προσεχτικά την περίπτωση ενός παλιού γνωστού του. Ο λόγος για τον Κυριάκο Μαζουλουξή.

Ο 22χρονος αμυντικός συνεργάστηκε πέρσι όλη την σεζόν με τον νυν τεχνικό του Πανιωνίου, στον Εργοτέλη. Αγωνίστηκε σε 22 ματς πρωταθλήματος και τρία κυπέλλου, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας. Το καλοκαίρι ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω ή να αγωνιστεί ξανά εκτός συνόρων όπως έκανε την περίοδο 2016/17 όταν ξενιτεύτηκε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Λιρς. Όμως δεν βρήκε αυτό που ήθελε και είναι ακόμα ελεύθερος.

Ο Παπαβασιλείου έχει επικοινωνήσει μαζί του και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τον δούμε και σε κάποιες προπονήσεις του Πανιωνίου. Εφόσον ο Κύπριος τεχνικός παραμείνει στον πάγκο του Πανιωνίου μέχρι τον Γενάρη, τότε ο Μαζουλουξής αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ιστορικού για το 2020.

to10.gr

Αφήστε μια απάντηση