Συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου

Εξελίξεις με…χειροπέδες καταγράφονται στην υπόθεση των πυροβολισμών στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο βασικός ύποπτος, ο άνδρας που φέρεται δηλαδή να πυροβόλησε  με καραμπίνα, διαφεύγει της σύλληψης ωστόσο οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν ,χθες  το απόγευμα στο Αγρίνιο, τέσσερα άλλα άτομα και συγκεκριμένα τον 43χρονο αδερφό του και τρεις ακόμη νεαρούς άνδρες  (24, 20 και 18 ετών).

Σε βάρος των ατόμων αυτών σχηματίστηκαν δικογραφίες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας οι οποίοι προέβησαν και σε νομότυπες έρευνες στις οικίες τους.

Στο σπίτι του 20χρονου και του 18χρονου, που είναι αδέρφια, κατέσχεσαν ένα αδήλωτο κυνηγετικό όπλο και μια καραμπίνα για την οποία υπάρχουν ενδείξεις πως είναι αυτή με την οποία ο φερόμενος  ως δράστης πυροβόλησε στην είσοδο των δικαστηρίων. Η βαλλιστική έρευνα ωστόσο θα το επιβεβαιώσει ή όχι.

Στο σπίτι του δράστη οι αστυνομικοί επίσης  κατέσχεσαν άλλο ένα αδήλωτο κυνηγετικό όπλο και στη επιχείρηση του εντοπίστηκε ένα άδειο κουτί κυνηγετικών φυσιγγίων

agrinionews.gr