Σύσκεψη στον Δήμο Αγρινίου για την διοργάνωση του 12ου  Ημιμαραθώνιου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες  για τη διοργάνωση του 12ου  Ημιμαραθώνιου   «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή  13 Οκτωβρίου.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου υπό τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Αθλητισμού  Χρήστο Ζαρκαβέλη συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης: «Καλούμε όλους τους Αγρινιώτες να πάρουν μέρος στην μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης. Φέτος προσκαλέσαμε  τις παραλίμνιες κοινότητες να συμμετάσχουν με την παρουσίαση πολιτιστικών δρώμενων. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος οι συνδημότες μας θα αγκαλιάσουν την εκδήλωση».

Παρόντες στη σύσκεψη οι Αντιδήμαρχοι Κ.Καλαντζής και Μ.Σκορδόπουλος, εκπρόσωποι των  συνδιοργανωτών δηλ.  Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και Ορειβατικό Σύλλογο   Αγρινίου και της Τροχαίας Αγρινίου. 

Εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αγρινίου http://www.cityofagrinio.gr, στο σύνδεσμο του Αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση