Οργή στη Ματαράγκα και αυστηρή προειδοποίηση στη δημοτική αρχή

Ξεχείλισε σήμερα στη Ματαράγκα η οργή για την πτώση των δένδρων στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου.

Φυσικά οι κάτοικοι δεν τα βάζουν με τα… καιρικά φαινόμενα αλλά με τους αρμόδιους λέγοντας πως «o Θεός βοήθησε να μη θρηνήσουμε θύματα» καθώς όπως τονίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου «οι δημοτικές αρχές παρά τις συνεχείς οχλήσεις ,έγγραφες αλλά και προφορικές ,αδιαφορήσαν».
Η ανάρτηση του Δ.Σ. του Συλλόγου έχει ως εξής:

Ντροπή και αίσχος…

Τα δέντρα έπεσαν, o Θεός βοήθησε να μη θρηνήσουμε θύματα, οι δημοτικές αρχές παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας με έγγραφες αλλά και προφορικές αδιαφορήσαν με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να απειλείται η σωματική ακεραιότητα των παιδιών.
Πλέον απαιτούμε δεν επαιτούμε την άμεση απομάκρυνση και κοπή των δέντρων που απειλούν τα παιδιά μας, γιατί τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα δεν έχουν περάσει και ο κίνδυνος είναι υπαρκτός περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Τις επόμενες ώρες-ημέρες αν δεν υπάρξει άμεση αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου θα επανέλθουμε με όλα τα στοιχεία(φωτογραφίες+ έγγραφα) τα οποία έχουμε προσκομίσει από πέρυσι στη δημοτική αρχή κ δη στην αρμόδια αντιδήμαρχο. Και φυσικά είναι στη διάθεση ανά πάσα στιγμή κάθε γονιού εφόσον ζητηθούν.

agrinionews.gr