Πατούλης: «Στηρίζουμε την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ»

Σε επίσημη δήλωση στην οποία διαβεβαιώνει πως η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει την κατασκευή των συνοδευτικών έργων της «Αγίας – Σοφιάς» βάσει των συμφωνηθέντων προχώρησε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο Πατούλης απάντησε επί της ουσίας στην επιστολή της ΑΕΚ με την οποία εκφραζόταν η ανησυχία για τις κωλυσιεργίες που παρατηρούνται τόσο στην υπογειοποίηση όσο και σε άλλα έργα.

Αναλυτικά:

«Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο.

Την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση μου με τη Διοίκηση και τους τεχνικούς συμβούλους της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων».

to10.gr

Αφήστε μια απάντηση