Συνεχίζει στον πάγκο της Εθνικής ο Σκουρτόπουλος

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Θανάση Σκουρτόπουλο δίνει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, παρά το γεγονός ότι απέτυχε να οδηγήσει την Εθνική ομάδα σε μία καλή θέση στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ.

Η εικόνα της γαλανόλευκης ήταν απογοητευτική στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο, η ΕΟΚ αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας και στα προκριματικά για το EuroBasket 2021.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή του Ελληνα τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Ο έμπειρος προπονητής θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Ελλάδα να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της στα προκριματικά του Eurobasket, στον οποίο βρίσκονται επίσης οι Λετονία, Βοσνία και Βουλγαρία και να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν τον Φεβρουάριο του 2020 και συγκεκριμένα στις 21 και 24 Φεβρουαρίου, όταν η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Βουλγαρία (εντός) και Βοσνία (εκτός) αντίστοιχα. Το δεύτερο ζευγάρι αγώνων θα γίνει στις 26 (εντός με Λετονία) και τις 29 Νοεμβρίου 2020 (εκτός με Βουλγαρία) και το τρίτο στις 19 (εντός με Βοσνία) και τις 22 Φεβρουαρίου 2021 (εκτός με Λετονία).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον ερχόμενο Ιούλιο η Εθνική θα συμμετάσχει σε ένα από τα προολυμπιακά τουρνουά με στόχο να το κερδίσει για να ταξιδέψει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

to10.gr

Αφήστε μια απάντηση