Ατρόμητος: Χωρίς Μάντσον, Βέλλιο στον Βόλο

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Βόλο, με τους Περιστεριώτες να θέλουν τη νίκη, ώστε να ανέβουν στη βαθμολογία.

Σε αυτήν την προσπάθεια, ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάντσον και Βέλλιο, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή της ομάδας.

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 6η αγωνιστική της Superleague με αντίπαλο τον Βόλο στην πόλη της Μαγνησίας.

Στο βασικό πρόγραμμα της προπόνησης δεν έλαβαν μέρος τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο Μάντσον που μετά τη χθεσινή μαγνητική θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε αρθροσκόπηση με την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να υπολογίζεται σε ένα μήνα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλλιος και Καχίλα. Ο Μέγιερι υποβλήθηκε την Πέμπτη σε μαγνητική η οποία ήταν καθαρή και στις δυο τελευταίες προπονήσεις έλαβε όλο το μέρος του προγράμματος με την επιστροφή του να υπολογίζεται στον επόμενο αγώνα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Στρούγγης, Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Ταλόχα, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Νάτσος, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος και Μανδάς».

to10.gr

Αφήστε μια απάντηση