Μιχαήλ: «Καμία ομάδα δεν βολεύει να παίζει σε αυτό το γήπεδο»

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του AEL FC Arena ήταν το αντικείμενο συζήτησης μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Εκτός από τους παίκτες και τους παράγοντες της ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας αναφέρθηκαν στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Μιχαήλ, ο οποίος επισήμανε ότι «Καμία ομάδα δεν βολεύει να παίζει σε αυτό το γήπεδο». Ωστόσο, τόνισε ότι για την κατάστασή του δεν ευθύνεται η ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν είναι υπεύθυνη για το γήπεδο. Ξέραμε τι θα γίνει, με τις πρώτες βροχές και τον κακό καιρό. Καμία ομάδα δεν βολεύει να παίζει σε αυτό το γήπεδο. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν στο τέλος, όταν όλοι μαζί φωνάξαμε με τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε και θέλουμε τον κόσμο να συνεχίσει να είναι δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να τους φέρουμε πίσω. Εμείς που ζούμε στην πόλη, καταλαβαίνουμε την αγάπη του. Θέλουμε να γίνει και πάλι καυτή έδρα. Δεν τις λείπει τίποτα, μακάρι να επιστρέψει ο κόσμος».

Για το τι έλειψε από την ομάδα του και δεν πήρε την νίκη: «Θα κρινόταν στη δύναμη, στις στημένες φάσεις. Το γνωρίζαμε. Εγιναν αυτές οι φάσεις, δεν ήρθε το γκολ. Δεν παίχτηκε καλό παιχνίδι, είχε ένταση, μαρκαρίσματα. Κρατάμε την μαχητικότητα και θα δείξουμε πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Θα δουλέψουμε στη διακοπή να βελτιωθούμε κι άλλο».

Για τη φάση που μπορούσε να σκοράρει: «Δεν με θέλει να σκοράρω. Και με το δεξί μπορώ να σκοράρω, όχι μόνο με το αριστερό. Το γκολ είναι θέμα ενστίκτου. Στεναχωρήθηκα, είχα χάσει και ένα ακόμα γκολ με τον Πανιώνιο. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πιο τυχερός».

to10.gr