Ζεράλδες: «Αυτό το λέμε ποδοσφαιρικό αγώνα;»

Έξαλλος με τον αγωνιστικό χώρο του «AEL FC ARENA» ήταν μετά το ματς με την Λάρισα ο Τσίκο ΖεράΛδες.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι υπάρχουν τέτοια γήπεδα ενώ τόνισε ότι η Λάρισα έδειξε πως είναι μικρή ομάδα με αυτό τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

«Αυτό το λέμε ποδοσφαιρικό αγώνα; Ναι μεν υπήρχαν δύο εστίες, υπήρχε μια μπάλα, αλλά αυτό δεν ήταν ματς. Η ΑΕΛ έδειξε ότι είναι μια πολύ μικρή ομάδα με αυτή την κατάσταση.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ισοπαλία, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για παιχνίδι. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος να τραυματιστούν οι ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να μιλήσω για μια ισοπαλία, για ένα ματς, γιατί αυτό δεν ήταν παιχνίδι.

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να προσφέρω όσο μπορώ. Αν η ομάδα θέλει να φύγω εγώ θα το σεβαστό από την πλευρά μου.

Η ΑΕΛ έχει πρόεδρο έχει γενικό διευθυντή, οπότε είναι απόφαση της διοίκηση να μην κάνει κάτι για την κατάσταση με τον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε τίτλους.

Προς το παρών είμαι καλά, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Αν γνώριζα ότι υπάρχουν τέτοιοι αγωνιστικοί χώροι δεν ξέρω τι θα γινόταν, το σημερινό δεν το περίμενα».

to10.gr