Ηρακλής Αστακού – Όμηρος Νεοχωρίου 0-3

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας πέτυχε ο Όμηρος Νεοχωρίου που κέρδισε στον Αστακό τον τοπικό Ηρακλή με 3 – 0.

Η ομάδα του Παύλου Ανωγιάτη είχε απόλυτο πρωταγωνιστή το Γιώργο Φράγκο που σημείωσε και τα τρία γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Αστακού έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία και εστιάζει στη φάση του 54ου λεπτού, όπου ζητάει πέναλτι.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0 – 0 και όλα έδειχναν ένα συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο. Στο 54΄ ο Κοτρότσος ανατράπηκε από το Μπαλαμπάνη και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι και κόκκινη στον αμυντικό του Ομήρου, με το διαιτητή Γκιάφη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Γιώργος Φράγκος πήρε από το «χέρι» την ομάδα του και μέσα σε 15 λεπτά πέτυχε τρία τέρματα χαρίζοντας τη νίκη στον Όμηρο. Ένα λεπτό μετά τη φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι ο επιθετικός του Ομήρου έκανε το 0 – 1. Στο 66ο λεπτό σημείωσε το δεύτερο γκολ και στο 70΄ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιάννης Λιάκας): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Κωνσταντίνου, Παπαζήσης, Ταφάνι, Κοκώνης Ε., Κοκώνης Κ., Μπαλάφας, Κοτρότσος (85΄ Χάνδρας), Ζαφείρης (68΄ Παχής), Μαλιγιάννης (63΄ Γεροχρήστος).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Παύλος Ανωγιάτης): Μπότας, Τραγουλιάς, Ματσίγκας, Μπαλαμπάνης, Θεοδωρίδης, Βαλτογιάννης, Κράνης (72΄ Καμαριάρης), Φράγκος Α. (70΄ Βρέττας), Χαλαζιάς (79΄ Λαγός), Φράγκος Γ. (84΄ Καλογερόπουλος), Ρεπανίδας.

websports.gr

Αφήστε μια απάντηση