Φτάνει με τους τσάμπα μάγκες 

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Χρειάζεται τούς τρεις βαθμούς για να ανέβει στην βαθμολογία και για να πάει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και δεν χρειάζεται παραινέσεις ούτε συμβουλές για να κερδίσει στο αυριανό παιχνίδι. Αφήστε έξω από τα παιχνίδια σας τον Άρη.

Είναι μια τεράστια ομάδα και όσοι αφήνουν υπονοούμενα είτε δεν έχουν ιδέα από Άρη είτε θέλουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.

Ο Άρης δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Αύριο θα παίξει για την ιστορία του, τον κόσμο του και για τον εαυτό του. Ο Άρης είναι άρμα απο μόνος του, είναι τεράστιο μέγεθος και δεν χρωστάει καμία εξήγηση σε κανέναν.

Φτάνει πια με τους τζάμπα μάγκες. Γι αυτό άλλωστε το κάνουν, εκ του ασφαλούς. Αφού είναι τόσο σίγουροι ας ποντάρουν το… σπίτι τους στο αποτέλεσμα που πιστεύουν. Το παιχνίδι είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα, ντέρμπι είναι. Αλλά αυτές οι κουτοπονηριες είναι που τρελαίνουν τον κόσμο.

Στο αυριανό παιχνίδι οι παίκτες του Άρη χρωστάνε μια απάντηση προς όλους και πάνω απο όλους στους εαυτούς τους.

Ο μοναδικός τρόπος για να αντιστραφεί το κλίμα είναι να κερδίσουν τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στο χέρι τους είναι. Έχουν και τις δυνατότητες και την ποιότητα για να τα καταφέρουν.

Υ. Γ Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο αύριο από τους οπαδούς του Άρη που θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Αυτή τη φορά θα πρέπει και οι παίκτες να ακολουθήσουν την κερκίδα και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Υ. Γ 1 Υπεύθυνος είσαι γι’ αυτά που λες και όχι γι’ αυτά που καταλαβαίνουν κάποιοι. Μεγάλη κουβέντα.

 

to10.gr