Το πραγματικό στοίχημα του Νταμπίζα με τον Μολό

Η διαχείριση του Γιοάν Μολό είναι το πιο περίπλοκο ζήτημα για τον Νίκο Νταμπίζα από εδώ και στο εξής. Το δύσκολο για τον Νταμπίζα δεν είναι να αποσπάσει τη «συγνώμη» του Γάλλου προς τον Γιώργου Δώνη και να λήξει την παρεξήγηση. Άλλωστε, ήδη ο Μολό εκφράζει τη μεταμέλεια του και μιλώντας με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, έχει αναγνωρίσει ότι παραφέρθηκε.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μολό θα απολογηθεί στον Δώνη και στους συμπαίκτες του, θα πληρώσει υψηλό πρόστιμο και θα ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις. Αυτό θα συμβεί άμεσα και το θέμα θα κλείσει προς το παρόν…

Αυτό που έχει απείρως μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για τον Νταμπίζα είναι να ελέγξει την ιδιοσυγκρασία του Μολό και να εξασφαλίσει ότι δεν θα «εκραγεί» ξανά. Διότι το πραγματικό πρόβλημα με τον Μολό δεν είναι ότι θα ξεσπάσει, αλλά ότι μετά το πρώτο ξέσπασμα ακολουθεί το δεύτερο, το τρίτο και ούτω καθεξής…

Ο Νταμπίζας θα μιλήσει άμεσα με τον Μολό και δεν θα αρκεστεί μόνο στα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα επισημάνει στον 30χρονο στράικερ ότι θα έχει άλλη μία ευκαιρία για να επανορθώσει, αλλά σε ενδεχόμενο νέας παρεκτροπής, θα τεθεί εκτός ομάδας.

Βέβαια, ο Μολό έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μόλις τρελαθεί, δεν υπολογίζει το παραμικρό. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα τον προσεγγίσει ο Νταμπίζας, ώστε να απευθυνθεί στο θυμικό του Γάλλου και να τον πείσει ότι δεν πρέπει να συμπεριφερθεί απρεπώς άλλη φορά.

Θα τα καταφέρει ο Νταμπίζας σε ένα τόσο σύνθετο στοίχημα; Μόνο ο χρόνος θα το δείξει…

to10.gr

Αφήστε μια απάντηση