Αδ. Γεωργιάδης στο One Channel: Επιμένει στα περί λαθρομεταναστών που «καταπατούν τα δικαιώματα των Ελλήνων»

Στον όρο «λαθρομετανάστης» επέμεινε για ακόμη μια φορά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για ιδεολογική εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος «αποφάσισε να κάνει μαθήματα πολιτικής ορθότητας».

Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή One Line, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως  όποιος λέει αυτή τη λέξη, δεν είναι ούτε φασίστας ούτε ρατσιστής, ενώ έκανε λόγο για κατάφορη παραβίαση της κυριαρχίας του ελληνικού λαού και των δικαιωμάτων του.

Δείτε επίσης: Social media – Η καθημερινή χρήση κάνει πιο εσωστρεφείς και αντικοινωνικούς τους εφήβους

«Οι άνθρωποι που έρχονται παράνομα στη χώρα μου είναι λαθρομετανάστες, διότι ήρθαν χωρίς να με ρωτήσουν. Παραβιάσανε τους νόμους μου. Στην Ελλάδα έχει κυριαρχία ο ελληνικός λαός, δεν έχει ούτε ο Πακιστανός ούτε ο Σομαλός» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη «εφόσον κάποιος αποφασίζει να παραβιάσει την κυριαρχία του ελληνικού λαού και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού, επέλεξε να είναι λαθρομετανάστης».

Ο ίδιος υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος όρος δεν περιέχει κάποιου είδους φόρτιση και επεσήμανε πως υπάρχει σε νομοθετικά κείμενα.

«Χρησιμοποιώ τη λέξη όπως τη χρησιμοποιεί η ελληνική γλώσσα. Ο λαθρομετανάστης είναι ο μετανάστης που εισήλθε στη χώρα παράνομα» ανέφερε.

Σε αυτό το σημείο μάλιστα, έκανε λόγο για «δικτατορία και τυραννία πολιτικής ορθότητας της Αριστεράς», υποστηρίζοντας πως είμαστε η μοναδική χώρα που φοβόμαστε να πούμε τη λέξη.

«Ήταν απολύτως δόκιμος όρος στην Ελλάδα μέχρι πριν τρία χρόνια που αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να μας κάνει μαθήματα. Πολιτική ορθότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχομαι» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: onetv.gr

Γνωρίστε τον κόσμο, με εικόνες και βίντεο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες του One Channel #onechanneltovima.gr