Ζεράρ Πικέ, ο νέος… Λουίς Φίγκο

Η μεταγραφή του Λούις Φίγκο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μπαρτσελόνα είναι μία από τις μεγάλες «προδοσίες» στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρο. Σε μία ανάλογη υπόθεση πρωταγωνίστησε ο Ζεράρ Πικέ και του απέδωσαν τον… χαρακτηρισμό ο «νέος Φίγκο».

Βέβαια, για να χαλαρώσουμε τη συζήτηση, πρόκειται για ένα χιουμοριστικό συμβάν. Πριν λίγο καιρό, ο Πικέ είχε εμφανιστεί σε μία εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης με τίτλο «El Hormiguero», που μεταφράζεται σε «Η Φωλιά των Μυρμηγκιών».

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πικέ ήταν καλεσμένος στο αντίπαλο τηλεοπτικό πρόγραμμα με αντίστοιχο περιεχόμενο, την εκπομπή «La Resistencia», σε μετάφραση «Η Αντίσταση».

Ο λογαριασμός της εκπομπής «El Hormiguero» σε μία χιουμοριστική αντίδραση, ανάρτησε στο Twitter μία φωτογραφία του Πικέ από την αντίπαλη εκπομπή και τον χαρακτήρισε «νέος Φίγκο»!

Ο Πικέ δεν άφησε να χαθεί η ευκαιρία για χαβαλέ και από τον δικό του λογαριασμό έδωσε πληρωμένη απάντηση… Ο Καταλανός στόπερ έγραψε «Και το γουρούνι;», εννοώντας τη γουρουνοκεφαλή που είχαν πετάξει οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στον Φίγκο, την πρώτη φορά που επέστρεψε στο Καμπ Νου ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης…

 to10.gr