Δύο νεκροί και μια τραυματίας σε τροχαίο στην Πατρών Πύργου – Εμπλοκή τριών οχημάτων

Εμπλοκή τριών οχημάτων στο θανατηφόρο της Πατρών Πύργου. To ένα αυτοκίνητο επιχειρούσε προσπέραση στην Πατρών Πύργου, κοντά στα Τσουκαλέικα. Ο δρόμος ήταν ολισθηρός, ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω σε ένα λευκό αυτοκίνητο, συνεργείου ανακαίνισης κατοικιών, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα τρίτο αυτοκίνητο, λευκό μάρκας BMW, το οδηγούσε μια έγκυος γυναίκα και η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. Από το τροχαίο επί τόπου σκοτώθηκαν τα δύο άτομα που επέβαιναν στο λευκό βαν.

Στο σημείο έσπευσε μια κινητή μονάδα με γιατρό και δύο ακόμα ασθενοφόρα καθώς και η πυροσβεστική με 4 πυροσβεστικά οχήματα και 8 άνδρες.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Πατρών Πύργου υπάρχουν δυο νεκροί και τρεις τραυματίες.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Νέα Εθνική οδό Πάτρας Πύργου στο ύψος των Καμινίων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε τοιχίο της Εθνικής.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν 3 αυτοκίνητα, εκ των οποίων στο ένα υπήρχε έγκυος γυναίκα, που ευτυχώς είναι καλά.

Όπως αναφέρεται υπάρχουν δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά. Στο σημείο βρίσκονται η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

dete.gr