Άγνωστοι άδειασαν το μαύρο όχημα του μοιραίου τροχαίου στην Πατρών Πύργου

Η πληροφορία διέρρευσε αργά το βράδυ της Πέμπτης και λίγες μόνο ώρες μετά την τραγωδία με το τροχαίο στην Πατρών Πύργου όπου βρήκαν τραγικό τέλος δύο άνθρωποι.

Σύμφωνα με αυτήν, άγνωστα άτομα προσήλθαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Πάτρα εντόπισαν και έλεγξαν επισταμένα το ένα από τα τρία οχήματα το οποίο ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για το αυτοκίνητο το οποίο είχε κατεύθυνση προς την Κάτω Αχαΐα και το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι άτυχοι Δημήτρης Μπενέτσης και Νίκος Μουγκογιάννης.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα τα οποία και τραυματίστηκαν (ο συνοδηγός πιο σοβαρά). Λίγη ώρα μετά τη σύγκρουση, το όχημα μεταφέρθηκε στην Πάτρα σε σημείο όπου οι άγνωστοι άνδρες κατάφεραν αργότερα να εντοπίσουν και να σπεύσουν για να το ερευνήσουν.

Να σημειωθεί ότι η πληροφορία για τον έλεγχο του εμπλεκόμενου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο έφθασε σε αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι ερευνούν με πολύ προσοχή αυτή την υπόθεση, δεδομένου ότι ο οδηγός του οχήματος είναι ετεροθαλής αδελφός πασίγνωστης ελληνίδας που έχει στο παρελθόν πρωταγωνιστήσει στον χώρο της showbiz

dete.gr