Δυτική Ελλάδα: Τα μάζεψαν με τις διαγραφές στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Τα μαζεύουν στο ΚΙΝ.ΑΛ, με τις περίφημες διαγραφές στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα,  όπως διεφάνη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής  παρουσία κλιμακίου από την Αθήνα, (επικεφαλής ήταν οι Στέφανος Παραστατίδης και Γιώργος Τσούμας), η οποία έγινε την περασμένη Δευτέρα σε σχετικά  ήπιο κλίμα, παρά τις αρχικές προβλέψεις περί «μάχης».

Οι απειλές περί διαγραφών κατέληξαν σε καθεστώς «υπό αναστολή», όσων έθεσαν υποψηφιότητα με τον Κώστα Σπηλιόπουλο στις εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κάτι που εκτιμήθηκε ότι αποτελεί προσπάθεια διαφυγής από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η κατάσταση με την οργάνωση Αχαΐας, με συνέπειες που δεν μπορούσαν να υπολογιστούν.

Προφανώς έγινε αντιληπτό και σε κεντρικό επίπεδο ότι η διαγραφή τουλάχιστον 16 στελεχών του κόμματος μόνο από την Αχαΐα, επειδή έθεσαν υποψηφιότητα με Σπηλιόπουλο, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα δεδομένων των συνθηκών συρρίκνωσης του κόμματος, ενώ κάτι τέτοιο θα συμπαρέσυρε  άλλα  14 στελέχη από την Αιτωλοακαρνανία που επίσης είναι μέλη του KIN.ΑΛ. και  είχαν θέσει υποψηφιότητα με Σπηλιόπουλο και άλλα τουλάχιστον έξι από την Ηλεία.

Η λογική της «υπό ανατολή» κατάστασης, η οποία συμπεριλαμβάνει και την Αγγέλα Τριανταφύλλου για τις δημόσιες δηλώσεις της περί στήριξης Σπηλιόπουλου, εκλαμβάνεται ως τρίπλα για να ξεπεραστεί το πρόβλημα χωρίς «αιματηρές» συνέπειες.

dete.gr

Αφήστε μια απάντηση