Ο Άρης έχει ως βασικό στόχο να διατηρήσει ανέπαφο τον κορμό του και πάνω σε αυτό το μοτίβο κινούνται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση του Φραν Βέλεθ είναι αυτή που έχει προτεραιότητα για τους κίτρινους, με τον Άγγελο Χαριστέα να προσπαθεί μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κρατήσει τον Ισπανό αμυντικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν ο Άρης κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βέλεθ για νέο συμβόλαιο και μάλιστα με «γενναίες» απολαβές, ωστόσο ο «ογκόλιθος» της άμυνας των κίτρινων δεν έχει απαντήσει ακόμα. Ο Βέλεθ έχει στα χέρια του την πρόταση του Άρη και την εξετάζει μαζί με την οικογένεια του, όμως δεν έχει δώσει ακόμα οριστική απάντηση.


Αποκάλυψη: Ο έλεγχος της UEFA στον ΠΑΟΚ και το «BAN»

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Βέλεθ τόνισε πως επεξεργάζεται την προσφορά, ενώ οι πληροφορίες λένε πως δεν είναι μεγάλη η απόσταση των δυο πλευρών. Κομβικό ρόλο στην απάντηση του θα παίξει η οικογένεια του παίκτη, ο οποίος έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις, αλλά ο Άρης αποτελεί την πρώτη του επιλογή.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας δεν είναι μόνο το οικονομικό το θέμα, αφού υπάρχει ζήτημα και με την οικογένεια του, διότι δεν έχει την ευκαιρία να τους βλέπει πολύ μεσούσης της σεζόν και η απόφαση του θα «βγει» σε συνάρτηση με την οικογένεια του.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr