Η Πογκόν θέλει τον Κρίστι Γκανέα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα ο Ρουμάνος μπακ, είναι το επικρατέστερο.

Ορατό το ενδεχόμενο της πώλησης του Κρίστι Γκανέα. Η Πογκόν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο μπακ και ο Άρης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με το club για την παραχώρηση του.

Ο Άρης έχει δεχθεί πρόταση από την Πογκόν, η οποία είναι δεύτερη, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την παραχώρηση του!

Ο Γκανέα, βασικός φέτος στους «κιτρινόμαυρους», μενει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Καρυπίδης δεν έχει εκφράσει διάθεση να του ανανεώσει το συμβόλαιο του, με το e – Sportime να έχει γράψει χαρακτηριστικά στις 12/1 με αφορμή το δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας (που δεν υπήρξε ποτέ), ότι αν σκάσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ο Άρης θα τον παραχωρήσει με… κορδέλα!

Τελικά το ενδιαφέρον απο Πολωνία ήρθε, αλλά από άλλο σύλλογο. Εφόσον ολοκληρώθει το deal, ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του Μάρβιν Πίρσμαν στο «Βικελίδης». Ο Βέλγος όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, έχει συμφωνήσει με τον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιδιώκουν να μετακομίσει άμεσα ο ακραίος μπακ στο «Βικελίδης».

sportime.gr