Όταν ο Ερίκ Αμπιντάλ δήλωσε στην καταλανική εφημερίδα «Sport» ότι κάποιοι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν είχαν καλές σχέσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν φαντάστηκε ότι θα προκαλούσε την οργισμένη αντίδραση του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αμπιντάλ, ο οποίος έχει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, υποστήριξε ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν δούλευαν όπως θα έπρεπε υπό την Βαλβέρδε και αδυνατούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.


Θάνατος αρειανού οπαδού Τόσκο Μποζατζίσκι: H αστυνομική έρευνα «δείχνει» οργανωμένη επίθεση με συντονιστή Γραμματικόπουλο

Ο Μέσι ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις του Αμπιντάλ και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με ένα Insta-story. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν κατονόμασε τον Γάλλο, αλλά τον «φωτογράφισε» αναρτώντας τη δήλωση του με print-screen από την εφαρμογή της «Sport».

Ο Μέσι κάλεσε τον Αμπιντάλ να μιλήσει συγκεκριμένα και να μην διαδίδει «fake news». «Ειλικρινά δεν μου αρέσει να κάνω αυτά τα πράγματα αλλα πιστεύω ότι ο καθένας οφείλει να είναι υπεύθυνος όσον αφορά στα καθήκοντά του και στις αποφάσεις του.

Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου και είναι οι πρώτοι που το αναγνωρίζουν όταν δεν πηγαίνουμε καλά. Θα πρέπει όμως και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του συλλόγου να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τις αποφάσεις που παίρνουν.

Πιστεύω πως όταν πρόκειται για παίκτες, θα πρέπει να δίνουμε ονόματα διαφορετικά διαφορετικά τους λερώνουμε όλους και διαδίδουμε ψευδείς ειδήσεις».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr