Μετά την Νιόν και τις συναντήσεις του με στελέχη της UEFA, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκε στην Γενεύη όπου συναντήθηκε με αντίστοιχους ανθρώπους της FIFA. O πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, βρισκόταν σε ταξίδι και δεν υπήρξε συνάντηση μαζί του, ωστόσο απ’ όσα συζητήθηκαν στην Ελβετία, αυτό που προκύπτει σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πως παγώνει, για την ώρα τουλάχιστον, η λύση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής αλλά και του Ντέμη Νικολαΐδη σε επιτελικό ρόλο.

Στο τραπέζι έπεσαν τα «καυτά» ζητήματα της χειραγώγησης αγώνων και της βίας, με την ελληνική κυβέρνηση να ζητά τεχνική βοήθεια για την αντιμετώπιση τους. Και για να επιτευχθεί αυτό, όπως αναφέρει το «i-efimerida» η ελληνική πλευρά πρότεινε ένα ποδοσφαιρικό μνημόνιο, που θα λύσει μια για πάντα τα παραπάνω προβλήματα.


Θάνατος αρειανού οπαδού Τόσκο Μποζατζίσκι: H αστυνομική έρευνα «δείχνει» οργανωμένη επίθεση με συντονιστή Γραμματικόπουλο

Η ελληνική κυβέρνηση ξεκαθάρισε σε UEFA και FIFA ότι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει επιτέλους να δοθεί μια οριστική λύση ενώ ο κύριος Γεραπετρίτης που επιστρέφει το απόγευμα στην Ελλάδα, θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Ελβετία για να συναντήσει τον Ινφαντίνο.

Όσον αφορά σε αυτό το μνημόνιο, στόχος είναι να φέρει αλλαγές και λύσεις που θα οδηγήσουν στην επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συνεργασία πάντα με την ΕΠΟ και με οργάνωση στο νομικό πλαίσιο ώστε να γίνει απόλυτα ξεκάθαρο ότι από εδώ και πέρα θα υπάρχουν όρια και κυρώσεις για κάθε περίπτωση

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…


to10.gr