Η δολοφονία έγινε έξω από σουβλατζίδικο – Το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και ψηλά στον λαιμό – Πρώην πυγμάχος το θύμα – Ο 58χρονος είχε εμπλακεί σε δικογραφία με κυκλώματα εκβιαστών και προστασίας καταστημάτων

Στο ποινικό περελθόν του  58χρονου άνδρα, και στις κόντρες που είχε με ανθρώπους της νύχτας το τελευταίο διάστημα, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να «φάνε» τον επονομαζόμενο «Κεφάλα» της Φιλαδέλφειας.

Ο δημοσιογράφος του Newsauto.gr Βασίλης Σαρημπαλίδης εξασφάλισε το παρακάτω βίντεο:

Το όνομα του πρώην πυγμάχου, είχε εμπλακεί σε δικογραφία με κυκλώματα εκβιαστών και προστασίας καταστημάτων καθώς στη Δίωξη Εκβιαστών ήταν γνωστός για συμμετοχή σε ομάδες νονών στη βορειοδυτική Αττική. Έτσι, στο πλαίσιο της ανακατανομής και αναδιάταξης της νύχτας αλλά και σε κάποιες διαφορές που φέρεται να είχε με άλλους, σφράγισαν συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Οι δύο εκτελεστές με το παπάκι, ακολουθούσαν το σκούτερ του 58χρονου και όταν αυτός σταμάτησε σε καντίνα στην οδό Ιφιγενείας, τον πλησίασαν και μπροστα στα μάτια εργαζομένων και πελατών τον πυροβόλησαν στο στήθος και εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών στρέφονται στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και μετράει πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

metamorfwsi_ektelesi_in
metamorfwsi_ektelesi_in2
metamorfwsi_ektelesi_in3
metamorfwsi_ektelesi

Πηγή: protothema.gr