Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η διάσημη ηθοποιός Regina King καθώς αυτοκτόνησε ο γιος της λίγο μετά τα 26α γενέθλιά του.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Regina King γράφοντας: «Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από την απώλεια του Ian. Ήταν ένα φωτεινό φως που ενδιαφερόταν τόσο βαθιά για την ευτυχία των άλλων. Η οικογένειά μας ζητά τον σεβασμό σε αυτές τις ιδιωτικές στιγμές».

Ο Ian ήταν το μοναδικό παιδί που είχε αποκτήσει η Regina με τον πρώην σύζυγό της και μουσικό παραγωγό, Ian Alexander Sr., από τον οποίο είχε κληρονομήσει και την αγάπη του για τη μουσική αφού εργαζόταν ως Dj.

Η ηθοποιός παρά το γεγονός ότι είχε αποκτήσει μια επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός αλλά και ως σκηνοθέτης είχε πει σε συνέντευξή της ότι η μεγαλύτερη πηγή περηφάνιας της ήταν ο γιος της.

Μετά από το διαζύγιο με τον πατέρα του, η King είχε παραδεχτεί ότι το να είναι single μαμά δεν ήταν πάντα εύκολο αλλά πως τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από την αγάπη της για τον γιο της: «Δεν ξέρετε τι είναι αγάπη άνευ όρων. Μπορεί να λέτε ότι ξέρετε, αλλά αν δεν έχετε παιδί, δεν ξέρετε τι είναι. Όταν θα το βιώσετε, είναι ό,τι πιο ικανοποιητικό».

govastileto.gr