Την τραυματική εμπειρία της από την επαφή της με τα μέλη της αποκαλούμενης «Εκκλησίας των Εθνών» στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε μία γυναίκα, η οποία όπως λέει, έχασε τα παιδιά της, τα οποία δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί της, από την αίρεση

Μιλώντας στο MEGA, το πρωί της Δευτέρας, η κυρία Μαρία, είπε, πως οι εν λόγω αιρετικοί κατέστρεψαν την οικογένειά της, με την ίδια να υποφέρει από κατάθλιψη και τους δικούς της να έχουν καταρρεύσει ψυχικά.

«Προσηλύτισαν τις κόρες μου από μικρή ηλικία. Είχα την ατυχία να έχω γειτόνους που ανήκουν στην αίρεση των «Πεντηκοστιανών». Ενώ φαίνονταν φυσιολογικοί, και ήμουν και πολύ κοινωνικός άνθρωπος, άνοιξα την πόρτα μου, όταν γέννησα ήρθαν και μου ευχήθηκαν και ήταν τόσο καλοί. Αρχικά προσηλύτισαν εμένα. Δεν είχα ιδέα ποιοί ήταν οι Πεντηκοστιανοί, τί αντιπροσωπεύουν. Σιγά σιγά αυτή η γυναίκα μου μιλούσε για τον Χριστό και την Εκκλησία τους, μέχρι που με κατάφερε και πήγα σε αυτόν τον χώρο που λέγεται «Εκκλησία». Είναι ένας μεγάλος χώρος, όπου γίνεται το κήρυγμα και μετά προσεύχονται. Έπαθα τέτοιο σοκ, όταν ήρθε η ώρα της προσευχής, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Στο τέλος του κηρύγματος, γονατίζουν και γίνεται η προσευχή. Όταν λέμε προσευχή, εννοούμε να κλαίνε, να φωνάζουν, έρχονταν από πάνω μου ο «ποιμένας» και ένας άλλος, σου σηκώνουν τα χέρια, και πρέπει να ουρλιάξεις, για να«βαφτιστείς» με το Άγιο Πνεύμα, να αγωνιστείς για να βαφτιστείς με αυτό το Πνεύμα. Μετά άρχισαν να μιλάνε αριστερά δεξιά, ξένες γλώσσες, δεν υπήρχαν καν. Υποτίθεται, ότι αυτοί που μιλούσαν τις γλώσσες είχαν βαφτιστεί με αυτό το πνεύμα και τις γνώριζαν», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


cnn.gr