Ο Διευθυντής  κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου θέλουμε  να εκφράσουμε τις θερμές  ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο της ΚτΥπ Α.Ε.  (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.)  κ. Τίμο Κατσίπο για την  άμεση  ανταπόκριση στο αίτημά μας για την επέκταση των ήδη εγκεκριμένων και υλοποιούμενων εργασιών αναβάθμισης των κτιριακών  υποδομών  του σχολείου μας  με την συμπερίληψη:
1. Της κατασκευής σύγχρονων γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ με ελαστικό δάπεδο σε πραγματικές διαστάσεις.
2.  Επιπλέον εργασιών  βελτίωσης και επέκτασης των τουαλετών του σχολείου μας.
Οι πρόσθετες αυτές εργασίες εγκρίθηκαν μετά από συμπληρωματικό αίτημα μας και υλοποιούνται ταυτόχρονα με τις από 6-9-2021 εγκεκριμένες εργασίες  προϋπολογισμού 138.276,12  ευρώ.
Έχουμε ζητήσει επίσης από  την ΚΤΥΠ Α.Ε.:
1. Το βάψιμο του σχολείου μας μετά από την ολοκλήρωση των υλοποιούμενων εργασιών.
2. Την κατασκευή αίθουσας εκδηλώσεων και πολλαπλών χρήσεων σε χώρο που υπάρχει στο σχολικό μας συγκρότημα και η οποία θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες του σχολικού μας συγκροτήματος  αλλά και ολόκληρου του πρώην Δήμου Οινιαδών.
Η άψογη συνεργασία  μας με την ΚΤΥΠ Α.Ε.  ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.
Συγκεκριμένα στις 13-3-2020  υποβάλαμε αίτηση στην ΚτΥπ Α.Ε. για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής  του σχολείου μας.
Στις   30-4-2020   κλιμάκιο μηχανικών της ΚτΥπ Α.Ε. επισκέφθηκε το σχολείο μας και μετά από πολύωρη και αναλυτική αυτοψία κατέγραψε τις ανάγκες  της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής  του σχολείου μας.
Στις 15-7- 2020 παραλάβαμε από την ΚτΥπ Α.Ε.  σημαντική ποσότητα υλικοτεχνικού εξοπλισμού ικανού να καλύψει πολλές από τις ανάγκες του  σχολείου μας. 
Στις 6-9-2021 η ΚτΥπ Α.Ε.  ενέκρινε το ποσό των 138.276,12 ευρώ για έργα αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά το μέλος του Δ.Σ του ΔΑΠΕΕΠ κ. Νίκο Παπαγεωργίου και τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο για την συνδρομή τους. 

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.