Συνεκδικάζονται σήμερα Τρίτη (17/01), για την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ο ζήτημα για τον ορισμό της επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του 35χρονου καταδικασμένου συζυγοκτόνου και της εγγονής τους Λυδίας καθώς και η αυτοτελής αίτηση που κατέθεσαν οι γονείς του 35χρονου πιλότου.

Στην αίτηση, οι γονείς του ζητούν να αφαιρεθεί η αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από την μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, ώστε το παιδί να πηγαίνει και στους γονείς του καταδικασμένου συζυγοκτόνου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της Καρολάιν έχει ζητήσει να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του 35χρονου και να γίνεται μέσω Skype, καθώς η γιαγιά βρίσκεται με την εγγονή της στις Φιλιππίνες.

«Εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών»

Νωρίτερα σε μια νέα καταγγελία για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προχώρησε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν, ο οποίος κατηγόρησε τον προφυλακισμένο για εμπλοκή σε συμμορία ναρκωτικών.

Προ ημερών ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κίνητρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και στην πρόθεση της οικογένειας να μην υπάρχει επαφή των γονιών του γυναικοκτόνου με τη μικρή Λυδία.

Ειδικότερα, ο Ντέιβιντ Κράουτς, δήλωσε ότι:

«Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειάζονταν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά».

«Θα ήταν γελοίο να μένει με τους γονείς του άνδρα που σκότωσε τη μητέρα της»

Συμπλήρωσε δε, ότι «έτσι, επρόκειτο για μία δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Ελαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη», ενώ πρόσθεσε ότι «όταν το είπε στην κόρη μου, που είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος του είπε πως θα πάρει το παιδί και θα φύγει. Εκείνος, όπως μου έγραψε, – ήταν τόσο χαζός -πήγε και τους είπε πως δεν θα το κάνει γιατί η γυναίκα του θα τον εγκαταλείψει. Τότε εκείνοι του είπαν πως πρέπει να τελειώνει μαζί της και πως δεν θα έπρεπε να το ξέρει κανείς και έτσι, με βάση τα όσα μου έγραψε ο ίδιος ο συζυγοκτόνος, αποφάσισε να τη σκοτώσει ο ίδιος για να μην την σκοτώσει η συμμορία με τα ναρκωτικά» αποκάλυψε ο κ. Κράουτς.

Επιπλέον, ο πατέρας της Καρολάιν, αναφερόμενος στην επιμέλεια της μικρής ανέφερε ότι «θα ήταν γελοίο να μένει με τους γονείς του άνδρα που σκότωσε τη μητέρα της. Είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και μου θυμίζει τη μητέρα της».

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως «η Λυδία όταν ερχόντουσαν και την έβλεπαν οι πατρικοί παππούδες ρώταγε ποιοι είναι αυτοί, όμως είναι πολύ σκληρό να της πεις ποιοι είναι πραγματικά, το παιδί δεν γνωρίζει ακόμη ότι η μητέρα της έχει δολοφονηθεί και αναρωτιέται γιατί δεν είχε κι εκείνη μαμα όταν ήρθε εδώ, όπως έχουν όλα τα παιδάκια».

Αναφερόμενος στο γυναικοκτόνο της κόρης του, δήλωσε πως «ήταν ένας άνδρας δειλός, πράγμα που φαίνεται και από το γεγονός ότι την σκότωσε την ώρα που η Καρολάιν κοιμόταν».

Σημείωσε επίσης, σχολιάζοντας το οικόπεδο που αγόρασε ο καθ’ ομολογίαν δράστης «η Καρολάιν μου είχε ζητήσει χρήματα για να αγοράσουν ένα οικόπεδο που στοίχιζε 70.000 ευρώ. Τα 35.000 ευρώ της τα έδωσα εγώ και τα υπόλοιπα 35.000 ευρώ της τα έδωσε η μητέρα της, όμως ο Μπάμπης της πήρε τα χρήματα και το αγόρασε στο όνομά του, αν το πιστεύετε».


cnn.gr