Το σχόλιο που έκανε ο Αλέξης Σπυρόπουλος για τον Γιάννη Αναστασίου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη είχε ένα ενδιαφέρον.

Πάντα με το χαμόγελο τα λέει (τα περισσότερα) ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Άσκησε την κριτική του προς τον προπονητή του Παναιτωλικού, Γιάννη Αναστασίου και έκλεισε το σχόλιό του στο Total Football του OPEN με μία περίεργη τοποθέτηση για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ειρωνεία;

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος έχει τα ζητήματά του με τον Ολυμπιακό. Μεταξύ μας, ο γνωστός δημοσιογράφος έχει πολλούς λόγους για να μην νιώθει άνετα με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Υπάρχει μεγάλο story από πίσω. Αλλά το σχόλιό του για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη δεν είναι βέβαιο, αν ήταν για καλό ή για κακό.

Τι είπε ο Αλέξης Σπυρόπουλος; «Να σημειώσω πως στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη σε δύο παιχνίδια, 90+ στο Μπακού και 90+ στο Αγρίνιο, οι αντίπαλοί του δεν έκανε σουτ εντός εστίας». Ήταν μια παρατήρηση για να μειώσει το γεγονός πως ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει κρατήσει το μηδέν κατά τύχη; Άγνωστο.

Πάντως ο Αλέξης Σπυρόπουλος δεν είχε τα κέφια του γενικώς. Ακόμα και στον Γιάννη Αναστασίου ένα… χέρι τον «πέρασε». Διότι, αυτό που βλέπει δεν του αρέσει. «Το ποδόσφαιρο πάει στην πίεση και ο Παναιτωλικός περιμένει πίσω από την μπάλα. Αυτό δεν είναι Αναστασίου», το σχόλιό του.

sportime.gr