Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες

Ο συνδυασμός μας Ενωμένο Εμπόριο σας καλεί να συμμετέχετε στις εκλογές του Εμπορικού συλλόγου Αγρινίου που θα γίνουν αύριο Τρίτη 14/2 και μεθαύριο Τετάρτη 15/2.

Σας καλεί να στηρίξετε τον συνδυασμό Ενωμένο Εμπόριο και τους υποψηφίους του για να εκλεγεί μια νέα διοίκηση που θα την χαρακτηρίζει το ήθος ,ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη ,στους θεσμούς ,στους συναδέλφους και κυρίως σεβασμός στην κοινωνία και στους καταναλωτές ,την πελατεία μας ,το πιο σημαντικό κεφάλαιο για την κάθε μικρή επιχείρηση, αυτή που εδώ και χρόνια έχουμε δημιουργήσει ,μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Να στηρίξετε τον συνδυασμό μας που οραματίζεται έναν μεγάλο και με δυνατή φωνή Εμπορικό Σύλλογο κάτι που το αποδεικνύει η σύνθεση του ψηφοδελτίου του ,που αγκαλιάζει τη μεγάλη πόλη του Αγρινίου και όχι ένα πολύ μικρό κομμάτι του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Γιατί αποδείξαμε στα δύο χρόνια που εσείς μας εμπιστευτήκατε και είχαμε την πλειοψηφία στο Δ.Σ του συλλόγου, ότι προσπαθήσαμε να σας εκπροσωπήσουμε με επάρκεια ,προτάσσοντας πάντα το ΕΜΕΙΣ και όχι το εγώ.

Γιατί όλοι εμείς που συμμετέχουμε στον συνδυασμό Ενωμένο Εμπόριο θέλουμε να πετύχουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ του εμπορικού κόσμου ,να δυναμώσουμε τη φωνή του ,να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους φορείς της πόλης και της περιοχής μας,να επιδιώξουμε την εξωστρέφεια ,να διεκδικήσουμε όλοι μαζί περισσότερα για τον τόπο μας γιατί είναι βέβαιο ότι εάν η πόλη μας και η περιοχή μας προχωράει μπροστά και ευημερεί τότε και οι επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου θα μπορέσουν και να επιβιώσουν και να εξελιχθούν .

Συνάδελφοι και συναδέλφισες

Στην εξαιρετικά δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία είναι βέβαιο ότι δεν περισσεύει κανείς.

Εμπιστευτείτε και στηρίξτε το Ενωμένο Εμπόριο για την Ενότητα του Εμπορικού κόσμου, για να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο Εμπορικό Σύλλογο αντάξιο μιας μεγάλης πόλης που είναι το Αγρίνιο της ΠΟΛΗΣ ΑΓΟΡΑΣ .

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ Δ.Σ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΠΟΚΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΥΡΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ

ΤΖΟΥΜΑΚΑ – ΦΕΓΓΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΔΑΡΑΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΠΕΡΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΕΦΑ ΣΤΕΛΛA

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.