Άρχισαν οι κινήσεις ενίσχυσης για το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ Μεσολογγίου ενόψει της επόμενης χρονιάς μετά τον υποβιβασμό στην Β εθνική κατηγορία.

Επόμενη κίνηση τής ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας είναι η επιστροφή τής Ευτυχίας Κάππα μετά από αποχή τεσσάρων χρόνων και ενσωμάτωση στο δυναμικό της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:.

Το διοικητικό συμβούλιο τής ΑΕΚ Μεσολογγίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της Ευτυχίας Κάππα στο ρόστερ της ομάδας μας.
Για την Ευτυχία Κάππα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού πρόκειται για μία κοπέλα που έχει γράψει το όνομά της δίπλα σε μεγάλες επιτυχίες του Μεσολόγγι 2008 τότε και ΑΕΚ Μεσολογγίου τώρα. Ένα δικό μας κορίτσι αφού βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της γυναικείας ομάδας μας, που η ηθική της και οι φιλοδοξίες της ταυτίζονται με τις δικές μας, επιστρέφει για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων ετών.
Ευτυχία, καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι σου! .
Η έμπειρη παίκτρια μετά την ανακοίνωση της επιστροφής στην ομάδα τής καρδιάς της δήλωσε:
Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην ΑΕΚ Μεσολογγίου και θα αγωνιστώ καί πάλι. Εύχομαι να είμαι υγιής για να μπορέσω να αποδώσω τα μέγιστα. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και όλες για τη φετινή σεζόν