Νέα στοιχεία για τους βιασμούς της και την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη συνολικά επτά βίντεο με βιασμούς, εντόπισε η αστυνομία στο κινητό ενός εκ των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real News», το κινητό με τα βίντεο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και ερευνάται εξονυχιστικά από τους ειδικούς.

Η 14χρονη στην κατάθεση της ανέφερε στους παιδοψυχολόγους πως άκουσε δύο από τους συλληφθέντες να αναφέρονται και σε άλλα βίντεο με ανήλικες.

Η απάντηση που έδωσε στην κατάθεση της για τα επτά βίντεο, είναι πιθανόν να στρέψει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο ύπαρξης εκτεταμένου κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων, στο οποίο μπορεί να συμμετέχουν ακόμα και ενήλικες γυναίκες, στην πλειονότητα τους αλλοδαπές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες ενδείξεις πως οι δράστες συστηματικά και μεθοδικά κυρίως μέσω διαδικτύου, προσέγγιζαν ευάλωτα ανήλικα κορίτσια και με διάφορους τρόπους τα έπειθαν να εκδίδονται σε παιδεραστές που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν ποσά άνω των 100 ευρώ, για να τα βιάσουν.

Επιπλέον, υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες, κυρίως για τη δράση του 29χρονου αλλοδαπού συλληφθέντος. Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει προωθήσει στην πορνεία, σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και στο Μεταξουργείο, αλλοδαπές γυναίκες άνω των 20 ετών, τις οποίες είχε “ψαρέψει” από το ίντερνετ.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον καταζητούμενο άνδρα, που φέρεται να βίασε τη 14χρονη την περασμένη Κυριακή σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Μάλιστα, θεωρείται πολύ πιθανό να έχει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστών. Ο ίδιος φρόντισε να εξαφανίσει άμεσα τα ίχνη του, ωστόσο οι τρεις συλληφθέντες τον έχουν κατονομάσει ως τον βιαστή του κοριτσιού και, μάλιστα, έδωσαν στους αστυνομικούς τον αριθμό του κινητού του.

Ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να κατέθεσε ότι ο καταζητούμενος, ηλικίας περίπου 24 ετών, έχει το παρατσούκλι “Ρουσλάν” και καταγωγή από τη Βουλγαρία ή τη Γεωργία.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι ο συγκεκριμένος είναι μπράβος σε κακόφημα νυχτερινά κέντρα με γυναίκες στο Μεταξουργείο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ κατά καιρούς εργάζεται και ως συνοδός ασφαλείας “σε ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα και χρειάζονται προστασία”.

Πηγή